Välkommen till Eurokodutbildningar!

Eurokodutbildningar är ett samarbete mellan professionella föreläsare i syfte att kunna erbjuda kurser inom Eurokodernas delar 0 till 6 och 9, med tonvikt på dimensionering av betong-, stål- och samverkanskonstruktioner. Vi som undervisar har decennier av erfarenhet från såväl författandet av de olika delarna av Eurokoderna som av undervisning vid högre akademiska utbildningar. Kursverksamheten startade 2007.
Bland kursutbudet återkommer bl.a. utbildningar inom stål-, betong- och samverkanskonstruktioner, endagsseminarier om hus- respektive brokonstruktioner, samt temakurser som branddimensionering och fortskridande ras.

 Kalendarium: Läs mer här!

Fulltecknad!  Husseminarium,
6 november 2018 Mer information
Platser finns  Broseminarium,
8 november 2018 Mer information
Platser finns  Seminarium om Stabilitetsdimensionering,
12 december 2018 Mer information
 

Känns det fortfarande utmanande att på allvar börja tillämpa europastandarderna? Eller behöver du utvecklas och lära dig mer om tillämpning av Eurokoderna? Då har du hittat alldeles rätt! Vi kan erbjuda några av marknadens främsta och populäraste utbildningar inom området, med några av de mest erfarna svenska experterna inom eurokoderna som föreläsare. Målgrupp för utbildningen är i huvudsak svenska konstruktörer och alla andra som arbetar med och är intresserade av dimensionering av olika byggnadskonstruktioner.

Vi ger för närvarande kurser huvudsakligen i Stockholm, men det är möjligt att vi kommer turnera till olika orter i Sverige där under förutsättning att det finns underlag i form av presumtiva kursdeltagare.

Du kan läsa mer om oss och våra kurser genom att navigera i menyn till vänster. Har du några önskemål eller kanske förslag på hur vi kan bli ännu bättre, är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Välkommen på kurs!

Seminarium om Stabilitetsdimensionering

Genomfört fullbokat seminarium om Stabilitetsdimensionering den 12 juni 2018. Klicka på bilden för en smakbit (pdf))

Läs mer om våra aktuella kurser här Våra utbildningar

 

ANSLAGSTAVLA

> Boverket på YouTube Se Boverkets film om konstruktionsreglerna här!

> Passar inte dagarna för våra öppna kurstillfällen kan vi skräddarsy program för ert företag. Hör av dig till oss så ordnar vi en kurs.

 

© 2008-2018 Eurokodutbildningar

Skriv ut Skriv ut denna sida